:: zarada na internetu ::

уторак, 1. јун 2010.

Kako početi - korak po korak.

Napisaću detaljno uputstvo, korak po korak, kako se registrovati i kako se koristiti ovaj sajt 888bux.
Šta je u stvari ovaj sajt i kako će vam biti plaćeno pročitajte na ovoj strani - sve pregledajte/pročitajte do kraja!!! Naravno ako nešto nije jasno pišite u polje za komentare.

1. Ako želite da se registrujete na 888bux učinite to preko ovog mog linka jer na taj način ćete i vi meni pomoći, odnosno omogućiti da zaradim koji $ od vašeg klikanja. Evo moj link pa kliknite ovde:



2. Ukucajte vaše korisničko:...... , vašu lozinku..... , potvrdite vašu lozinku..... , ukucajte vaš mail (ali neki koji zaista koristite jer je potrebno uraditi aktivaciju ovog naloga.)..... ,
ovde gde piše AlertPay/PayPal… u ovaj kvadratić upišite isti mail kao i u prethodnom kvadratiću.... , proverite da li u liniji gde piše referrer - da li stoji drazo024 (ako ne piše obrišite što piše i upišite drazo024), u kvadratić ispod upišite godinu Vašeg rođenja treba da imate više od 18 godina, mada ovo niko ne proverava, ali.... , ukucajte zadati kod koji je napisan u kvadratiću ispod.... zatim kliknite na "CONTINUE" ! Obavezno vodite računa da ne zatvorite ovu novootvorenu stranu gde Vam traži da unesete "cod". "Cod" Vam je poslat na Vaš mail!

3. U novom prozoru otvorite vaš mail koji ste uneli prilikom registracije, tamo ćete videti jedan dugačak kod, selektujte taj kod zatim copy/paste u polje koje vam se otvorilo nakon što ste kliknuli na "CONTINUE" . Ne sećam se na koju stranicu vas odvede ovaj link da li ste automatski logovani ili ne. Znaćete da li ste logovani ako gore u desnom uglu ima napisano vaše korisničko ime, ako nema onda kliknite na "Login" unesite korisničko, lozinku i sigurnosni kod zatim kliknite na "Login"

4. Kada ste se ulogovali kliknite na "View Advertisements" (ovo se nalazi gore desno iznad vašeg korisničkig imena i pored “Forum”) - otvoriće vam se spisak linkova. Obratite pažnju na ikonicu pored svakog linka kada neki link kliknete promeniće se ikonica, pojaviće se kao neki sat. U proseku za ovu besplatnu registraciju, odnosno kao "standard" korisnik imate oko 4 reklama dnevno (menjaju se svakih 24h odnosno oko ponoći po našem vremenu).

5. Kliknite na prvu rekalmu sa spiska. Otvorio vam se još jedan prozor pored ovog sa spiskom. U tom novootvorenom prozoru je reklama sajta koji se reklamira. Gore odmah na početku videćete da se pojavila jedna siva traka u kojoj na levoj strani ima kao neka skala koja odbrojava obično od 30 ka 0. Kada skala dođe do kraja u toj sivoj traci će vam se pojaviti zelena kvakica što znači da tu stranu možete zatvoriti. Ugasite ovu stranicu klikom na X.

6. Dakle sad ponovo pogledajte onu stranicu sa spiskom, kliknite na sledeću reklamu/link i sve tako redom koliko ih imate ponuđeno. Vodite računa da ne možete otvoriti više od jednog linka sa spiska, odnosno, ne možete sve linkove poklikati i čekati da vam se učitaju već morate jedan po jedan. Ali možete otvoriti recimo 3-4 sajta sa ovim reklamama (npr. još i MoneyBux, gagabux, neobux...) i onda klikati na jednu po jednu reklamu sa svakog sajta.
To je to... srećno :).
--------------------------------------
Ako još nešto nije jasno pišite ovde u polje za komentare!
Napomena:
Vodite računa o onome što napisah u tačci 1. nemojte zatvoriti prozor gde Vam traži da unesete "cod".
Ako se neko već registrovao, a nije prekopirao ovaj "cod" neka mi pošalje sa kojim korisničkim i mail-om se registrovao. Moj mail je: drazo024@gmail.com

4 Коментари:

У 22. јун 2010. 23:18 , Anonymous Анониман је рекао...

lepo objasnjeno...

 
У 22. јун 2010. 23:29 , Blogger drazo024 је рекао...

hahaa HVALA!

eh da, evo da pojasnim i ovo oko komentara, kako postaviti.
- Dakle u ovaj veliki kvadrat upišite tekst poruke.
- Ovde ispod gde piše "komentariši kao" klikni na kvadrat pored i izaće lista, a vi izaberite ono gde piše "Ime" pa se potpišite nekako, a što bih vam i savetovao radi preglednosti da se vidi kome šta odgovaram.
Ako baš ne želite da se potpišete kliknite na ovo "Anonimno"

 
У 12. јул 2014. 13:38 , Blogger Unknown је рекао...

http://www.onlinezaradi.com/

 
У 12. јул 2014. 13:39 , Blogger Unknown је рекао...

Link iznad koji sam objavio ima dosta nacina zarade pa ako zeli ko da pogleda i prouci samo naprijed

 

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна